Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği
06 EYLÜL 2024
Yazı Boyutu - 14 +

Başkan Kara ve TESOB heyetinden Yiğiner ve Karabacak’a hayırlı olsun ziyareti

06.09.2024, TRABZON, TESOB- Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve beraberindeki şoförler odası başkanları, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Mehmet Yiğiner ve Başkan Vekili Muharrem Karabacak’ı ziyaret etti, yeni seçildikleri görevlerinde başarı dileklerini iletti.

Başkan Kara ve beraberindeki TESOB Başkan Vekili Mustafa Özcelep, TESOB Yönetim Kurulu Üyeleri Egemen Turan Kaynar ve Mehmet Coşkun Zihni, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve Trabzon UKOME temsilcisi Ali Şentürk, Vakfıkebir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Şükrü Bekar, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Vekili Sezgin Şahin’in yer aldığı heyet, Yiğiner ve Karabacak’la çeşitli konularda istişarede bulundu.

TESOB Başkanı Metin Kara, “Esnaf ve sanatkarlarımızın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi için Trabzon esnaf teşkilatı olarak her zaman doğrunun yanında olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Nazik misafirperverlikleri için TŞOF Başkanımız Mehmet Yiğiner’e ve Başkan Vekilimiz Muharrem Karabacak’a teşekkür ediyoruz. Görev dönemlerinde camiamız için yapacakları çalışmalarda desteğimizin kendileriyle olduğunu bir kez daha belirtiyoruz” dedi.


Haber Galerisi

Konum
Telefon